-->

9 Nisan 2015 Perşembe

Maydanoz meselesi...

"Hayaller eski sevgili, gerçekler bu ara açılan kısmetimin getirilerinin günaydın mesajları..."

Yani evren bana diyor ki, al elinde bunlar var , bunlarla oyna. İyi de bi sor bakalım benim canım oyun mu oynamak istiyor.
Benim canım sadece o 2 gün önce saydırdığım geri zekalıya sarılmak istiyor.
Siz hiç süpermarkette maydanoz seçerken bangır bangır "If you go away" çaldı mı? O sırada hava yağmurlu ve sokak bomboş muydu? O sırada hiç haz etmediğiniz bir adam size mesaj atıp, eski sevgilinizin hitap ettiği şekilde hitap etti mi? Hemen arkasından iş görüşmesine çağrılıp , görüşeceğiniz kişinin eski sevgilinizle aynı isimde olduğuna tanık oldunuz mu?
Şimdi bu halde benim bu hiç susmayan iç sesim bile susmaz mı? Sustu, kalk kızım toparlan, siktir et şu herifi, zaten 5 para etmez bir dünya markası der mi?
Demiyor ki...
Bitmedi diyor. Hiç de 5 para etmez falan demiyor. 2 gün önce blogda giydirirken de konuşuyordu bu iç sesim. Yazma bak , yazarken canın acıyor diyordu. İç sesim bile bana dost değil ki.
Darmadağın oldum bugün.
Hepsi o marketten maydanoz almamla patladı, ne güzel bastırmıştım kendimi. Ya da kandırmıştım.
Bu sefer niye farklı?
Kimyasal bir şeyler var sanki, mantığınla bakarsın, uymaz. Mantığın sevmez adamı, için anlar. İçinde tarif edemediğin bir yer vardır, o adamın parmağını oynatsa neden oynattığını anlatan, o adamın şifrelerini çözen ve seni O'na iten bir şey vardır hani...
İşte o var. O varken de ben gidemiyorum.
Mantığım diyor ki etrafında bu kadar adam var, hiç biri onun kadar yakamaz canını, ne sen izin verirsin bir daha, ne de onlarda bu kapasite var, kanmış gibi yap gitsin. Yepyeni bir hikayenin kahramanı ol artık.
Olamazsın.
O'nu son gördüğün günün sevimsiz sessizliğinde durdurduğun zamanı, ne geri ne ileri saramazsın, çakılır kalırsın.
Sigara içerken düşünen, su içerken mutlu olan adam; Seni seviyorum.




2 yorum :

  1. bloğunuz ve yayınlarınız çok hoş,emeğinize sağlık.takibimdesiniz artık :) ben de beklerim en kısa zamanda,sevgiler... http://catikatindannotlarr.blogspot.com/

    YanıtlaSil