-->

10 Şubat 2013 Pazar

Elimde mendilim...

Adamın işyerinin önüne git, çadır kur, açlık grevi yap, pankart aç " çok çalışma yel olur, sevgilin gider el olur", yok bu olmadı, tehdit unsuru var bunda. " ya bu gece gel ya da bu gece gel, ya bu gece gel ya da gelir ecel". Tamam bunda ajitasyon var, bu iyi. Hem zaten şarkı da hareketli, grev halayına uygun. Omuzumda 80'lerden kalma bir teyp, içinde Yaşar'ın kasedi. Modern bir grev kızı. Yalnız o çadırın içini hayal ettim bir an, her türlü teknolojiye sahip, ve bir köşesinde boyum kadar bavulun durduğu bir çadır....
Tahminimce her gün başka tulum giyerim, arada sevgilimin iş yerine gider, elektroniklerimi şarj ederim.
Benden grev kızı olmaz. Bir kere halayı Yaşar şarkısında çekmeyi hayal ettim, film orada koptu sanki.
Bir de şöyle bir durum var, bu adam bana sen sokaklarda nasıl oynarsın? Bu ne laubalilik tribini atacak kapasiteye sahip, çadırımı da yakabilir, eylemimi evimde yapmadığım için kızabilir, bu ne sefiilik git bir otelde eylem yap da diyebilir. Her halukarda kavga çıkar.
Bu hayalde en başından bir terslik var zaten, bir insan sevgilisiyle ilgili hayaller kurarken, daha romantik olabilmeli değil mi? O zaman hayaldeki Yaşar şarkısını Murat Boz'un o içime yer etmiş, "Özledim" adlı nadide eseriyle değiştirirsem sanırım bir problem kalmayacak.
Plan tamamdır, yarınki alışveriş listemde hazır
Pankart
Tulum( bir kaç adet)
Çadır( geniş olsun, panik atak var bende, daralırım )
Teyp
Murat Boz kasedi
Ve en önemlisi "mendil"!
Mendile gelsin bu şarkı da...


                                                                 Haydi kalın sağlıcakla!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder